lördag 30 januari 2010

Arrangörsmöte i Hallunda.


Massor av arrangörer, ett glatt gäng barn, många fina produktioner som ska ut och underhålla i Sveriges folkparker + Lennie Norman som konfrencier. Idag var det utbudsdag i Hallunda Folkets Hus.

Och alltid lika skoj är det! Kul att träffa alla artister som ska ut i folkparkssverige. Kul att testa nya grejer (tur att rökmaskinen fungerade...). Kul att få äta lunch i ett "green room". Hade ett smått kaosartat soundcheck, men showen för publiken lite senare blev mycket bättre. Jag blir så glatt sprallig på något vis, och så bara njuter jag av att få visa upp nya grejer. Visst, inte sitter det till 100%, men skoj har vi alla. Blev det succé med min nyoprerade kyckling? Jajemän, satt som en smäck!


Heja Folkets Hus och Parker som direktsändea alla artisters program på internet! Bra för alla arrangörer som inte kunde vara på plats.

Nu ska alla fylla i intresseanmälan, turnéscheman ska fixas till och sen framåt våren får vi se hur många jobb den här dagen i Hallunda generade. Ska bli skoj att åka ut i parkerna för 9:e året på raken.